izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak (CROSBI ID 401808)
Ocjenski rad | diplomski rad
Majić, Mario
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak / Guberac, Vlado (mentor);
Osijek, . 2013
Podaci o odgovornosti
Majić, Mario
Guberac, Vlado
hrvatski
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak
Radom su ispitana svojstva pšenice povezana s mlinsko-pekarskom kvalitetom - hektolitarska masa, apsolutna masa, staklavost zrna, sadržaj vlage u pšenici, sadržaj primjesa. Provedeno je probno mljevenje pšenice te je određen sadržaj vlažnog glutena i pepela.
pšenica ; kvaliteta ; pekarske osobine
nije evidentirano
engleski
Influence of winter wheat genotypes on milling and baking traits in Mlin-Majić d.o.o. in Odžak
nije evidentirano
wheat ; quality ; baking traits
nije evidentirano
Podaci o izdanju
53
29.10.2013.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Osijek