Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak (CROSBI ID 401808)

Ocjenski rad | diplomski rad

Majić, Mario Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak / Guberac, Vlado (mentor); Osijek, . 2013

Podaci o odgovornosti

Majić, Mario

Guberac, Vlado

hrvatski

Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak

Radom su ispitana svojstva pšenice povezana s mlinsko-pekarskom kvalitetom - hektolitarska masa, apsolutna masa, staklavost zrna, sadržaj vlage u pšenici, sadržaj primjesa. Provedeno je probno mljevenje pšenice te je određen sadržaj vlažnog glutena i pepela.

pšenica ; kvaliteta ; pekarske osobine

nije evidentirano

engleski

Influence of winter wheat genotypes on milling and baking traits in Mlin-Majić d.o.o. in Odžak

nije evidentirano

wheat ; quality ; baking traits

nije evidentirano

Podaci o izdanju

53

29.10.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Osijek

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)