Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses (CROSBI ID 632718)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa

Mirna Mrkonjić Fuka Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses // Traditional B&H cheeses in future Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 12.03.2015-12.03.2015

Podaci o odgovornosti

Mirna Mrkonjić Fuka

engleski

Dynamics of bacterial communities during the ripening of Croatian raw ewe’s milk cheeses

Microbial communities play an important role in cheese ripening and determine the flavor and taste of different cheese types to a large extent

bacterial communities; raw ewe’s milk cheeses; ripening

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

Traditional B&H cheeses in future

pozvano predavanje

12.03.2015-12.03.2015

Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija