Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 799669

Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje


Brlek, Tea; Voća, Neven; Krička, Tajana; Bilandžija, Nikola; Matin, Ana; Jurišić, Vanja
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje // Tehnologa hrane za životinje
Novi Sad, 2010. str. 39-46 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)


Naslov
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje

Autori
Brlek, Tea ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Bilandžija, Nikola ; Matin, Ana ; Jurišić, Vanja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo

Izvornik
Tehnologa hrane za životinje / - , 2010, 39-46

Skup
XIV Međunarodni simpozijum - Tehnologa hrane za životinje

Mjesto i datum
Novi Sad, 2010

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA