Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Presentation of Faculty of Pharmacy and Biochemistry at 20th University fair and Faculty open doors (CROSBI ID 777751)

Druge vrste radova | ostali članci/prilozi

Šegvić Klarić, Maja Presentation of Faculty of Pharmacy and Biochemistry at 20th University fair and Faculty open doors // Farmaceutski glasnik. 2016.

Podaci o odgovornosti

Šegvić Klarić, Maja

engleski

Presentation of Faculty of Pharmacy and Biochemistry at 20th University fair and Faculty open doors

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta održana je 12-14. studenog 2015. u Sudentskom centru u Zagrebu gdje se među 33 sastavnice predstavio i Farmaceutsko- biokemijski fakultet. Na prezentaciji FBF-a, koja je održana 13. studenog, prikazan je promotivi film o Fakultetu, a u razgovoru s voditeljima programa Smotre sudjelovala je izv. prof. dr. sc. Jasmina Lovrić i studenti Josipa Periša (medicinska biokemija) i Teo Morožin (farmacija). Oni su posjetiteljima otkrili specifičnosti studija i „tajne“ studentskog života na FBF-u, a prof. Lovrić prezentirala je i organizaciju doktorskog studija iz Farmaceutsko-medicinsko biokemijskih znanosti na Fakultetu. Farmaceutsko- biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu po četvrti put otvorio je svoja vrata široj javnosti 14. studenoga 2015 i kroz radionice o temi Od molekule do lijeka predstavio farmaceutsku i medicinsko-biokemijsku struku.

University fair; Faculty of Pharmacy and Biochemistry

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Farmaceutski glasnik

2016.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Farmacija