Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Analysis and consumption trends of wood and wood products in Croatia (CROSBI ID 777612)

Druge vrste radova | ostalo

Motik, Darko ; Posavec, Stjepan ; Pirc Barčić, Andreja, Bičanić, Kristina ; Moro, Maja ; Perić, Ivana Analysis and consumption trends of wood and wood products in Croatia // Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 2012.

Podaci o odgovornosti

Motik, Darko ; Posavec, Stjepan ; Pirc Barčić, Andreja, Bičanić, Kristina ; Moro, Maja ; Perić, Ivana

engleski

Analysis and consumption trends of wood and wood products in Croatia

Tržište drva i drvnih proizvoda u Republici Hrvatskoj prolazi posljednjih godina turbulentno razdoblje. S obzirom na gospodarske probleme koji su vidljivi, za očekivati je bilo da će i potražnja za drvnim proizvoda opadati.Istraživanje je obuhvatilo, osim već prikupljenih podataka i informacija, i konkretne primarne izvore podataka. Na temelju anketnog upitnika putem telefonskog razgovora obuhvaćeno je 337 ispitanika, te su dobiveni rezultati o percepciji i uporabi drva i drvnih proizvoda od strane krajnjih korisnika.Iako su moguća i detaljnija istraživanja, na osnovi prikazanih podataka mogu se dobiti odgovori na mnoga značajna pitanja koja se odnose na tržište namještaja i ostalih drvnih proizvoda u Republici Hrvatskoj.

wood industry; consumption; analysis; Croatia

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

2012.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Drvna tehnologija