Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

The Third Medieval Workshop in Rijeka (CROSBI ID 777342)

Druge vrste radova | ostalo

Jovanović, Kosana ; Miljan, Suzana The Third Medieval Workshop in Rijeka // Radionica je održana 16. listopada 2015.. 2015.

Podaci o odgovornosti

Jovanović, Kosana ; Miljan, Suzana

engleski

The Third Medieval Workshop in Rijeka

U listopadu 2015. održana je “Treća medievistička radionica u Rijeci” u organizaciji Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Odsjekom za povijesne znanosti Zavoda za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu. Znanstveni skup okupio je nekoliko etabliranih hrvatskih i stranih istraživača srednjovjekovne povijesne i kulturne baštine, kao i velik broj onih na početku njihove karijere, koji su predstavili stanje istraživanja tema kojima se bave. Cilj je bio upoznati mlade istraživače na razini šire regije (sudjelovali su znanstvenici iz Mađarske, Slovenije, Bosne, Srbije, Rumunjske, Češke i Hrvatske), prilika za razmjenjivanje ideja i širenja mreže mladih istraživača koji se zanimaju za proučavanje srednjeg vijeka.

workshop ; medievistics ; postgraduate studies

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Radionica je održana 16. listopada 2015.

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povijest