izvor podataka: crosbi
!
Odnos mesnatosti i kvalitete mesa u svinja (CROSBI ID 397275)
Ocjenski rad | diplomski rad
Butko, Danijela
Odnos mesnatosti i kvalitete mesa u svinja / Senčić, Đuro (mentor);
Osijek, . 2002
Podaci o odgovornosti
Butko, Danijela
Senčić, Đuro
hrvatski
Odnos mesnatosti i kvalitete mesa u svinja
U radu je razmatrana povezanost između mesnatosti i kvalitete mesa u svinja. Utvrđeno je da je viša mesnatost polovica svinja povezana s lošijom kvalitetom mesa. Istraživanje pokazuje da i kod istog genotipa (švedski landras), pri različitoj mesnatosti, kakvoća mišićnog tkiva može biti različita.
mesnatost ; svinje ; kvaliteta mesa
nije evidentirano
engleski
The ratio meatiness and meat quality in pigs
nije evidentirano
meatiness ; pigs ; meat quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
24
24.04.2002.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Osijek
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove