Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Osmislite i provjerite svoju poduzetničku ideju ; Vodič za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode (CROSBI ID 746341)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Alpeza, Mirela ; Delić, Anamarija ; Oberman Peterka, Sunčica ; Krstić, Darija ; Marković, Nina Osmislite i provjerite svoju poduzetničku ideju ; Vodič za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode. Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. 55..

Podaci o odgovornosti

Alpeza, Mirela ; Delić, Anamarija ; Oberman Peterka, Sunčica ; Krstić, Darija ; Marković, Nina

hrvatski

Osmislite i provjerite svoju poduzetničku ideju ; Vodič za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode

Skripta je namijenjena svima koji razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode, a obrađuje praktična pitanja vezana uz poslovnu ideju i karakteristike dobrih poslovnih ideja, te razliku između ideje i prilike. Skripta nudi i alate kojima se najčešće služe poduzetnici prilikom generiranja poslovnih ideja i uočavanja poslovnih prilika. Skripta je nastala na temelju prikupljenih iskustava u Centru za poduzetništvo Osijek i nudi primjere uspješnih poduzetnika iz okruženja.

generiranje ideja ; poduzetnik ; poslovna prilika

Publikacija je nastala kao dio projekta ACTIVE - Activity and Creativity through Ideas and Ventures = Employment. Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

engleski

Generate and Check Your Business Idea ; Guide for all those that want to become an entrepreneurs

nije evidentirano

generating idea ; entrepreneur ; business idea

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

55

2015.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-253-136-7

Povezanost rada

Ekonomija