Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Od Mure do mora i od Save do Seine. Bio-bibliografski zapis uz 80. rođendan patra Vladimira Horvata SJ. (CROSBI ID 54407)

Prilog u knjizi | stručni rad

Šestak, Ivan ; Klinčić, Ivana Od Mure do mora i od Save do Seine. Bio-bibliografski zapis uz 80. rođendan patra Vladimira Horvata SJ. // Od Mure do mora, od Save do Seine. Spomen-zbornik patru Vladimiru Horvatu SJ za njegov 80. rođendan. / Šestak, Ivan (ur.). Zagreb: Filozofsko-teološki Institut Družbe Isusove, 2015. str. 17-41

Podaci o odgovornosti

Šestak, Ivan ; Klinčić, Ivana

hrvatski

Od Mure do mora i od Save do Seine. Bio-bibliografski zapis uz 80. rođendan patra Vladimira Horvata SJ.

U radu se opisuje životni put isusovca Vladimira Horvata od Mure i Donje Dubrave u Međimurju do Dubrovnika na moru, te od studija i djelovanja u Zagrebu i Beogradu na Savi pa do pastoralno-kulturalnog djelovanja u Parizu na Seini.

Vladimir Horvat, Družba Isusova, Donja Dubrava

nije evidentirano

engleski

From the Mura to the Sea and from the Sava to the Seine. Biographical and Bibliographical Notes in Honour of 80th Birthday of Father Vladimir Horvat SJ.

nije evidentirano

Vladimir Horvat, Societas Jesu, Donja Dubrava

nije evidentirano

Podaci o prilogu

17-41.

objavljeno

Podaci o knjizi

Od Mure do mora, od Save do Seine. Spomen-zbornik patru Vladimiru Horvatu SJ za njegov 80. rođendan.

Šestak, Ivan

Zagreb: Filozofsko-teološki Institut Družbe Isusove

2015.

978-953-231-146-4

Povezanost rada

Filozofija, Teologija, Filologija