Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Izvještaji o stanju pravednosti i socijalne uključenosti na Sveučilištu u Rijeci, Sveučilištu u Zadru i Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu (Nalazi i preporuke projekta E-Quality) (CROSBI ID 776676)

Druge vrste radova | izvještaj

Šćukanec, Ninoslav Izvještaji o stanju pravednosti i socijalne uključenosti na Sveučilištu u Rijeci, Sveučilištu u Zadru i Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu (Nalazi i preporuke projekta E-Quality) // Hrvatski. 2015.

Podaci o odgovornosti

Šćukanec, Ninoslav

hrvatski

Izvještaji o stanju pravednosti i socijalne uključenosti na Sveučilištu u Rijeci, Sveučilištu u Zadru i Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu (Nalazi i preporuke projekta E-Quality)

Izvještaji o vanjskom vrednovanju visokih učilišta koji procjenjuju poštivanje pravednosti i socijalne uključenosti u upravljanju visokim učilištima, u oblikovanju i izvođenju studijskih programa te u vrednovanju postignuća studenata i zaposlenika.

Pravednost; unapređivanje kvalitete; visoko obrazovanje

Publikacija je dio Edicije E-Quality: http://www.ipa-equality.eu/publikacije/

engleski

Reports on Equity and Social Inclusion at the University of Rijeka, University of Zadar, and University of Applied Science ‘Marko Marulić” in Knin (E-Quality Project Findings and Recommendations)

nije evidentirano

Equity; quality enhancement; higher education

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Hrvatski

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano