Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu (CROSBI ID 394353)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Tatarević Gregur, Tamara Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu / Petljak, Kristina (mentor); Zagreb, Ekonomski fakultet, Zagreb, . 2015

Podaci o odgovornosti

Tatarević Gregur, Tamara

Petljak, Kristina

hrvatski

Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu

Tema rada je proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu. Kroz rad je opisana proizvodnja piva i otvaranje male pivovare s ciljem implementacije proizvoda u ugostiteljstvo kroz ponudu jela i pića. Prikazani su marketinški planovi male pivovare. Provedeno je istraživanje konkurencije i istraživanje među ugostiteljima. Prikazana proizvodnja kvalitetnog tradicionalnog piva je ponuda ponajviše za ugostitelje, koji bi uz takav poseban i ekskluzivan proizvod imali mogućnost proširiti svoj asortiman pića i jela, što bi povećalo konzumaciju piva na tržištu.

pivo; piće; jelo; proizvodnja piva

završni rad, preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije, smjer Trgovinsko poslovanje

engleski

Extension of offer of beer food and drinks to increase beer consumption in the market

nije evidentirano

beer; drinks; food; brewing.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

37

20.02.2015.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Ekonomski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Ekonomija