Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu (CROSBI ID 394353)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Tatarević Gregur, Tamara
Petljak, Kristina
hrvatski
Proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu
Tema rada je proširenje ponude pivskih jela i pića s ciljem povećanja konzumacije piva na tržištu. Kroz rad je opisana proizvodnja piva i otvaranje male pivovare s ciljem implementacije proizvoda u ugostiteljstvo kroz ponudu jela i pića. Prikazani su marketinški planovi male pivovare. Provedeno je istraživanje konkurencije i istraživanje među ugostiteljima. Prikazana proizvodnja kvalitetnog tradicionalnog piva je ponuda ponajviše za ugostitelje, koji bi uz takav poseban i ekskluzivan proizvod imali mogućnost proširiti svoj asortiman pića i jela, što bi povećalo konzumaciju piva na tržištu.
pivo; piće; jelo; proizvodnja piva
završni rad, preddiplomski stručni studij Poslovne ekonomije, smjer Trgovinsko poslovanje
engleski
Extension of offer of beer food and drinks to increase beer consumption in the market
nije evidentirano
beer; drinks; food; brewing.
nije evidentirano
Podaci o izdanju
37
20.02.2015.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Ekonomski fakultet, Zagreb
Zagreb