Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Strukovna završna recenzija sveučilišnog udžbenika "Zbirka zadataka iz mehanizama i automatizacije strojeva u odjevnoj tehnologiji" (CROSBI ID 752590)

Druge vrste radova | ostalo

Skoko, Miroslav Strukovna završna recenzija sveučilišnog udžbenika "Zbirka zadataka iz mehanizama i automatizacije strojeva u odjevnoj tehnologiji" // Zbirka zadataka iz mehanizama i automatizacije strojeva u odjevnoj tehnologiji. 1999.

Podaci o odgovornosti

Skoko, Miroslav

hrvatski

Strukovna završna recenzija sveučilišnog udžbenika "Zbirka zadataka iz mehanizama i automatizacije strojeva u odjevnoj tehnologiji"

Predloženi rukopis odgovara sadržaju predmeta. Rukopis je metodički prilagođen predmetu. autori su se služili odgovarajućom literaturom. popis literature je dan na kraju djela. U zbirci je sadržano 100% izvornog djela. abecedni popis pojmova ne postoji. Terminologija i mjerne jedinice su u suglasju s postojećim propisima. sadržaj rukopisa iznesen je pregledno i jasno u jezičnom i konceptualnom pogledu.

nije evidentirano

nije evidentirano

engleski

Excrcises and Practice in Mechanismus and Automation of Machines in Garment Technology

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zbirka zadataka iz mehanizama i automatizacije strojeva u odjevnoj tehnologiji

1999.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Tekstilna tehnologija