Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Priručnik za Test rječnika (VerT) (CROSBI ID 746226)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Zarevski, Predrag ; Matešić, ml., Krunoslav ; Matešić, Krunoslav Priručnik za Test rječnika (VerT). Jasrebarsko: Naklada Slap, 2014. 20..

Podaci o odgovornosti

Zarevski, Predrag ; Matešić, ml., Krunoslav ; Matešić, Krunoslav

hrvatski

Priručnik za Test rječnika (VerT)

VerT je test razumijevanja i poznavanja riječi, razvijen zbog potreba da se u nekim zahtjevnijim selekcijskim situacijama omogući objektivna provjera poznavanja tuđica u hrvatskom jeziku. Test sadrži 48 pitanja, a namijenjen je za ispitivanje adolescenata i odraslih osoba, od srednje škole nadalje. Za svako pitanje postoji po 5 ponuđenih odgovora, a zadatak osobe koja test ispunjava je odabrati onaj odgovor koji smatra točnim. Nije predviđeno da se primjenjuje kao test brzine, pa vrijeme rada nije strogo ograničeno, ali za ispunjavanje je dovoljno 20 do 25 minuta. Hrvatske norme za test rječnika dobivene su na 780 studenata sa veleučilišta i fakulteta u različitim gradovima.

Test rječnika; psihološki test

nije evidentirano

engleski

Vocabulary test Manual (VerT)

nije evidentirano

Vocabulary test; psychological test

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Jasrebarsko: Naklada Slap

20

2014.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-191-146-7

Povezanost rada

nije evidentirano