Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Osnove održavanja mehatroničkih sustava 1 (CROSBI ID 12620)

Autorska knjiga | udžbenik | domaća recenzija

Kondić, Živko ; Čikić, Ante ; Kondić, Veljko Osnove održavanja mehatroničkih sustava 1. Bjelovar: Visoka tehnička škola u Bjelovaru, 2014

Podaci o odgovornosti

Kondić, Živko ; Čikić, Ante ; Kondić, Veljko

hrvatski

Osnove održavanja mehatroničkih sustava 1

Udžbenik je namijenjen studentima stručnih studija mehatronike gdje se izučava predmet vezan za održavanje mehatroničkih sustava. Može se koristiti i na drugim visokim učilištima, odnosno na veleučilišnim i sveučilišnim studijima gdje se sluša i izučava materija u okviru kolegija iz pouzdanosti i održavanja industrijskih postrojenja. Osim toga, udžbenik može poslužiti i onima koji se prvi put susreću s problemima održavanja te svima koji već imaju određena znanja iz održavanja i pouzdanosti tehničkih sustava, ali u njihovoj primjeni povremeno nailaze na poteškoće. Udžbenik je ustrojen kroz pet poglavlja s ciljem da se obradi jedan dio tema iz plana i programa predmeta održavanje mehatroničkih sklopova: 1. Uvodna razmatranja, 2. Teorija neispravnosti i kvarova, 3. Značajke kvalitete mehatroničkih sklopova i utjecaj održavanja, 4. Metode održavanja, 5. Razvoj i oblikovanje mehatroničkih sklopova za održavanje.

Uvodna razmatranja ; teorija neispravnosti i kvarova ; značajke kvalitete mehatroničkih sklopova i utjecaj održavanja ; metode održavanja ; razvoj i oblikovanje mehatroničkih sklopova za održavanje.

nije evidentirano

engleski

Basic maintenance of mechatronic systems 1

nije evidentirano

Preliminary considerations ; Theory of defects and failures ; Features quality mechatronic assemblies and the impact of maintenance ; Methods of maintenance ; Development and design of mechatronic assemblies for maintenance.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Bjelovar: Visoka tehnička škola u Bjelovaru

2014.

978-953-7676-19-3

212

objavljeno

Povezanost rada

Strojarstvo