Sirarstvo (CROSBI ID 746208)
Urednička knjiga | udžbenik
• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )
Podaci o odgovornosti
Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka
Vera Volarić i Zoran Bašić
hrvatski
Sirarstvo
Udžbenik "Sirarstvo" sadržajno je podijeljen u 6 poglavlja: 1) Uvod, 2) Kvaliteta mlijeka za sirenje, 3) Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira, 4) Zrenje sira, 5) Tehnološke pogreške u proizvodnji sira, 6) Mikrobiologija sira.
sir ; kvaliteta mlijeka ; zrenje sira ; mikrobiologija sira ;
nije evidentirano
engleski
Cheesemaking
nije evidentirano
cheese ; milk quality ; ripening of cheese ; microbiology of cheese
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga
2014.
978-953-7472-08-5
215
objavljeno