Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

XXVI. redovito savjetovanje Hrvatskog udruženja za kaznene znanosti i praksu: V. novela Zakona o kaznenom postupku: usklađivanje s Ustavom i europskim standardima? (CROSBI ID 215353)

Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika

Sokanović, Lucija ; Gutschy, Marina XXVI. redovito savjetovanje Hrvatskog udruženja za kaznene znanosti i praksu: V. novela Zakona o kaznenom postupku: usklađivanje s Ustavom i europskim standardima? // Hrvatski ljetopis za kazneno pravo i praksu, 21 (2014), 2; 687-702

Podaci o odgovornosti

Sokanović, Lucija ; Gutschy, Marina

hrvatski

XXVI. redovito savjetovanje Hrvatskog udruženja za kaznene znanosti i praksu: V. novela Zakona o kaznenom postupku: usklađivanje s Ustavom i europskim standardima?

U Opatiji je od 5. do 7. prosinca 2013. održano XXVI. redovito savjetovanje Hrvatskog udruženja za kaznene znanosti i praksu pod nazivom V. novela Zakona o kaznenom postupku: usklađivanje s Ustavom i europskim standardima?

redovito savjetovanje Hrvatskog udruženja za kaznene znanosti i praksu

nije evidentirano

engleski

XXVIth Annual Conference of the Croatian association of Criminal Sciences and Practice

nije evidentirano

annual conference of Croatian association of Criminal Sciences and Practice

nije evidentirano

Podaci o izdanju

21 (2)

2014.

687-702

objavljeno

1330-6286

Povezanost rada

Pravo

Indeksiranost