Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Želim postati poduzetnik (CROSBI ID 746198)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Delić, Anamarija ; Oberman Peterka, Sunčica ; Perić, Julia Želim postati poduzetnik. Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. 52..

Podaci o odgovornosti

Delić, Anamarija ; Oberman Peterka, Sunčica ; Perić, Julia

hrvatski

Želim postati poduzetnik

Donošenje odluke o promjeni karijere ili rješavanja pitanja svoje karijere i/ili egzistencije (svoje, kao i svoje obitelji), nikada nije lak zadatak. Svjedoci smo velikih ekonomskih promjena, koje su (više ili manje) tražile promjene u načinu našeg razmišljanja, ponašanja i pristupa radu. Na promjene ne treba nužno gledati negativno, premda teške, donose uvijek i nova rješenja, svježu perspektivu i općenito(gledajući evolucijski) doprinose rastu i razvoju – pojedinca, društva, svijeta. Poduzetništvo, kao poveznica svih vaših osobina, vještina, znanja i iskustava se do sada pokazalo kao dobra odluka o prihvaćanju promjena i prilagodbi novonastalim uvjetima. Poduzetništvo je izazov, motiv za stvaranje novih vrijednosti, rješavanje problema (kako vaših, tako i vaših budućih kupaca), ali i drugačijih pogleda, drugačijeg rješenja postojećih rješenja. Ovaj priručnik nije zbirka gotovih rješenja koja jednostavno možete „preslikati“ u svoju svakodnevicu. On je skup savjeta, alata, preporuka i zadataka koji će vam omogućiti pogled u svijet poduzetništva.

poduzetnik ; prilika ; poslovni plan

Publikacija tiskana u 1200 primjeraka u sklopu projekta ACTIVE - Activity and Creativity Through Ideas and Venture = Employment. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

engleski

I want to become an entrepreneur

nije evidentirano

entrepreneur ; opportunity ; business plan

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

52

2014.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-253-129-9

Povezanost rada

Ekonomija