Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac (CROSBI ID 746143)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Samaržija, Dubravka Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2011. 59..

Podaci o odgovornosti

Samaržija, Dubravka

hrvatski

Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac

Priručnik/nastavni tekst"Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac"obvezno je nastavno gradivo namijenjeno studentima V-semestra preddiplomskih studija: "Animalne znanosti, "Agrarna ekonomika " i "Ekološka poljoprivreda" u sklopu ukupnog nastavnog gradiva predmeta "Mlijeko i mliječni proizvodi" (60 sati 6 ECTS bodova). Sadržajno nastavni se tekst priručnika temelji na opisu: (i) osnovnih karakteristika fermentiranih mlijeka, vrhnja i maslaca i (ii) tehnoloških procesa za njihovu industrijsku proizvodnju. Koncepcijski, po svojoj namjeni priručnik pomaže studentima u savladavanju potrebnog znanja iz te nastavne jedinice. Predmet "Mlijeko i mliječni proizvodi" godišnje sluša između 40 i 60 studenata.

fermentirana mlijeka ; vrhnje ; maslac ; tehnologija ; proizvodnja

nije evidentirano

engleski

Fermented milk, cream and butter

nije evidentirano

fermented milk ; cream ; butter ; technology ; production

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

59

2011.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-6135-96-7

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)

Poveznice