Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac (CROSBI ID 746143)
Druge vrste radova | ostalo
• Obrazovni materijal (nedefinirano )
Podaci o odgovornosti
Samaržija, Dubravka
hrvatski
Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac
Priručnik/nastavni tekst"Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac"obvezno je nastavno gradivo namijenjeno studentima V-semestra preddiplomskih studija: "Animalne znanosti, "Agrarna ekonomika " i "Ekološka poljoprivreda" u sklopu ukupnog nastavnog gradiva predmeta "Mlijeko i mliječni proizvodi" (60 sati 6 ECTS bodova). Sadržajno nastavni se tekst priručnika temelji na opisu: (i) osnovnih karakteristika fermentiranih mlijeka, vrhnja i maslaca i (ii) tehnoloških procesa za njihovu industrijsku proizvodnju. Koncepcijski, po svojoj namjeni priručnik pomaže studentima u savladavanju potrebnog znanja iz te nastavne jedinice. Predmet "Mlijeko i mliječni proizvodi" godišnje sluša između 40 i 60 studenata.
fermentirana mlijeka ; vrhnje ; maslac ; tehnologija ; proizvodnja
nije evidentirano
engleski
Fermented milk, cream and butter
nije evidentirano
fermented milk ; cream ; butter ; technology ; production
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
59
2011.
nije evidentirano
objavljeno
978-953-6135-96-7