Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sirarstvo (CROSBI ID 12398)

Autorska knjiga | monografija (znanstvena)

Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka. Sirarstvo. Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2014

Podaci o odgovornosti

Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka.

Volarić, Vera i Bašić, Zoran

hrvatski

Sirarstvo

U knjizi su obrađena slijedeća poglavlja: 1. Uvod ; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje ; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira ; 4. Zrenje sira ; 5. Tehnološke pogreške u proizvodnji sira ; 6. Mikrobiologija sira.

sir ; zrenje sira ; mikrobiologija sira ;

nije evidentirano

engleski

Cheesemaking

nije evidentirano

cheese ; ripening of cheese ; microbiology of cheese ;

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga

2014.

978-953-7472-08-5

215

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)