Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

An approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds (CROSBI ID 617384)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Pogačić, T ; Yee, A., Maillard, M-B., Leclerc, A., Herve, C., Chuat, V., Valence, F., Thierry, A. An approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds // 9th Cheese Symposium, Cork, Ireland (2014-11-12 - 2014-11-13).. Cork, 2014

Podaci o odgovornosti

Pogačić, T ; Yee, A., Maillard, M-B., Leclerc, A., Herve, C., Chuat, V., Valence, F., Thierry, A.

engleski

An approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds

Microorganisms play an important role in the development of cheese flavour. Our aim was to develop a methodological approach to facilitate the screening of various cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds.

lactic acid bacteria; propionic bacteria; volatilome screening; HS trap GC-MS; cheese; aroma

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2014.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

9th Cheese Symposium, Cork, Ireland (2014-11-12 - 2014-11-13).

Cork:

Podaci o skupu

9th Cheese Symposium

predavanje

12.11.2014-13.11.2014

Cork, Irska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija

Poveznice