Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Possibilities for development of ecotourism at Koprivničko - križevačka county (CROSBI ID 775490)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Svržnjak, Kristina ; Kantar, Sandra ; Jerčinović, Silvije ; Gajdić, Dušanka Possibilities for development of ecotourism at Koprivničko - križevačka county // Mogućnosti razvoja ekoturizma na području Koprivničko - križevačke županije. 2014.

Podaci o odgovornosti

Svržnjak, Kristina ; Kantar, Sandra ; Jerčinović, Silvije ; Gajdić, Dušanka

engleski

Possibilities for development of ecotourism at Koprivničko - križevačka county

U ovoj studiji polazi se od pretpostavke da je ekoturizam u prekograničnom području Hrvatska – Mađarska nedovoljno razvijen, odnosno ne postoji u svom “čistom” obliku, ali da bi gospodarski subjekti, poput malih privatnih poduzetnika, poljoprivrednih turističkih seljačkih gospodarstava i poljoprivrednih proizvođača ekoloških proizvoda, mogli utjecati na njegov razvoj. Također, postoje lokalne i županijske institucije, udruge, društva i ostali dionici razvoja koji će raditi na promicanju odgovornog ponašanja i podizanju svijesti o potrebi zaštite prirode. Jezgra razvoja ekoturizma u prekograničnom području jesu brojni zaštićeni prirodni lokaliteti od kojih je najpoznatiji Regionalni park Mura- Drava.

STUDY-ECOTOURISM

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Mogućnosti razvoja ekoturizma na području Koprivničko - križevačke županije

2014.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija, Sociologija