Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa (CROSBI ID 391615)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Popara, Goran
Ilakovac, Amon
hrvatski
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa
Metode redukcije tenzorskih integrala vrlo su važne za račune amplituda koje sadrže integrale po petljama. U ovom radu izložene su tri takve metode: dvije egzaktne i jedna aproksimativna. Budući da se tenzorski integrali u konačnici reduciraju na skalarne, izvedeni su svi potrebni analitički izrazi za skalarne integrale. Konačno, sve tri metode primjenjene su na račun amplituda radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa u okviru općenitog modela koji dozvoljava takav scenarij.
metode izračunavanja; radijativni procesi; narušenje leptonskog okusa
nije evidentirano
engleski
Three methods of evaluation of radiative lepton flavour violating processes
nije evidentirano
evaluation methods; radiative processes; nonconservation of lepton flavour number
nije evidentirano
Podaci o izdanju
43
25.09.2014.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb
Zagreb