Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa (CROSBI ID 391615)

Ocjenski rad | diplomski rad

Popara, Goran Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa / Ilakovac, Amon (mentor); Zagreb, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, . 2014

Podaci o odgovornosti

Popara, Goran

Ilakovac, Amon

hrvatski

Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa

Metode redukcije tenzorskih integrala vrlo su važne za račune amplituda koje sadrže integrale po petljama. U ovom radu izložene su tri takve metode: dvije egzaktne i jedna aproksimativna. Budući da se tenzorski integrali u konačnici reduciraju na skalarne, izvedeni su svi potrebni analitički izrazi za skalarne integrale. Konačno, sve tri metode primjenjene su na račun amplituda radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa u okviru općenitog modela koji dozvoljava takav scenarij.

metode izračunavanja; radijativni procesi; narušenje leptonskog okusa

nije evidentirano

engleski

Three methods of evaluation of radiative lepton flavour violating processes

nije evidentirano

evaluation methods; radiative processes; nonconservation of lepton flavour number

nije evidentirano

Podaci o izdanju

43

25.09.2014.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Fizika