Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 719601

Monitoring livadnog procjepka (Chouardia litardierei) u 2014. godini, u skladu s protokolom za monitoring izrađenim u okviru IPA ManMon projekta


Kovačić, Sanja; Stamenković, Vanja; Mihelj, Darko; Sandev, Dubravka
Monitoring livadnog procjepka (Chouardia litardierei) u 2014. godini, u skladu s protokolom za monitoring izrađenim u okviru IPA ManMon projekta, 2014. (izvješće).


Naslov
Monitoring livadnog procjepka (Chouardia litardierei) u 2014. godini, u skladu s protokolom za monitoring izrađenim u okviru IPA ManMon projekta
(Monitoring of Chouardia litardierei in 2014, according to monitoring-protocols developed in IPA Natura 2000 MANagement & MONitoring-project)

Autori
Kovačić, Sanja ; Stamenković, Vanja ; Mihelj, Darko ; Sandev, Dubravka

Izvornik
Izvješće istoimenog projekta za Državni zavod za zaštitu prirode

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, izvješće

Godina
2014

Ključne riječi
Chouardia (Scilla) litardierei ; monitoring ; Hrvatska
(Chouardia (Scilla) litardierei ; monitoring ; Croatia)

Sažetak
Sukladno Ugovoru o poslovnoj suradnji između Državnog zavoda za zaštitu prirode i Hrvatskog botaničkog društva nastavljen je monitoring NATURA-2000-vrste livadnog procjepka (Chouardia litardierei) i u 2014. godini. Tijekom ovogodišnjeg monitoringa u Planinskoj i Primorskoj biogeografskoj regiji Hrvatske, izvršili smo istraživanja na 58 lokaliteta (krška polja Zagore, Like i otoka Paga). Rezultati su u vlasništvu DZZP-a.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
BiologijaPOVEZANOST RADA


Ustanove
Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb