Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Usporedna analiza pristojbi za željezničku infrastrukturu između Republike Slovačke i Republike Hrvatske (CROSBI ID 391064)

Ocjenski rad | diplomski rad

Brčić, Marko Usporedna analiza pristojbi za željezničku infrastrukturu između Republike Slovačke i Republike Hrvatske / Abramović, Borna (mentor); Dolinayova, Anna (neposredni voditelj). Zagreb, Fakultet prometnih znanosti, . 2014

Podaci o odgovornosti

Brčić, Marko

Abramović, Borna

Dolinayova, Anna

hrvatski

Usporedna analiza pristojbi za željezničku infrastrukturu između Republike Slovačke i Republike Hrvatske

U diplomskom radu je napravljena detaljna analiza o pristojbi za pristup željezničkoj infrastrukturi posebno za Republiku Slovačku te posebno za Republiku Hrvatsku. Potom je napravljena usporedna analiza između sustava pristojbi u Republici Slovačkoj i Republici Hrvatskoj. Nakon toga je napravljena studija slučaja izračuna pristojbi za željezničku infrastrukturu u Republici Slovačkoj i Republici Hrvatskoj.

Pristojba za željeznički infrastrukturu; benchmarking prometa; Republika Slovačka; Republika Hrvatska

Diplomski rad izrađen je tijekom ljetnog semestra akademske godine 2013/2014. u sklopu Europskog programa mobilnosti studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja - ERASMUS - na Fakultetu tehnologije i ekonomike prometa i transporta Sveučilišta u Žilini (Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinská univerzita v Žiline).

engleski

Comparative analysis of infrastructure charges between Republic of Slovakia and Republic of Croatia

nije evidentirano

Infrastructure charges; Benchmarking traffic; Republic of Slovakia; Republic of Croatia

nije evidentirano

Podaci o izdanju

72

02.09.2014.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Fakultet prometnih znanosti

Zagreb

Povezanost rada

Tehnologija prometa i transport