Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Organizavija rada i iskustva iz prakse opće medicine (CROSBI ID 745930)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Blažeković Milaković, Sanja ; Babić, Žarko Organizavija rada i iskustva iz prakse opće medicine / Budak, Antun (ur.). Zagreb: Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1990. 3..

Podaci o odgovornosti

Blažeković Milaković, Sanja ; Babić, Žarko

Budak, Antun

hrvatski

Organizavija rada i iskustva iz prakse opće medicine

Prikazane su mogunosti liječenja reumatoloških bolesnika u ordinaciji opće medicine. Praćeni su bolesnici s reumatološkiom dijagnozama, a uspijeh čliječenja je uspoređen s onim nakon tretmana fizijatra. Uspješnost liječenja u ordinaciji opće medicine je bila vrlo dobra, a vrijeme čekanja za prestanak tegoba bitno kraće. Vrijeme je bilo kraće jer je i vrijeme od postavljanja dijagnoze do prestanka tegoba, i tato što nema čekanja na specijslistički pregled. Također je i manji brij recidiva u bolesnika liječenih u ordinaciji opće medicine. Svakako je preporučljivo liječenje reumatoloških bolesnika u ordinaciji opće medicine.

reumatološki bolsnik; opća praksa

nije evidentirano

engleski

Organisation shedules and experiences in general paractice units

nije evidentirano

reheumathoid patient; general practice

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

3

1990.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Kliničke medicinske znanosti