izvor podataka: crosbi
!
Sušenje i dorada lješnjaka (CROSBI ID 209198)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad
Katić, Zvonko ; Krička, Tajana ; Sedmak, Zdenko ; Pliestić, Stjepan ; Kerep, Nadica ; Poljak, Gordana
Sušenje i dorada lješnjaka // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 1 (1989), 185-201
Podaci o odgovornosti
Katić, Zvonko ; Krička, Tajana ; Sedmak, Zdenko ; Pliestić, Stjepan ; Kerep, Nadica ; Poljak, Gordana
hrvatski
Sušenje i dorada lješnjaka
Plodove lješnjaka uz grubo čišćenje potrebno je i osušiti na vlagu koja će mu omogučiti skladištenje u hrpi ili u silosu na duže vrijeme. Velike količine ploda lješnjaka nije moguče sušiti izlaganjem na suncu ili prirodnim provjetrevanjem. Potrebno ga je termički doraditi.
Sušenja; dorada; lješnjak
nije evidentirano
engleski
Drying and treatment of hazelnut
nije evidentirano
Drying; treatment; hazelnut
nije evidentirano