Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sušenje i dorada lješnjaka (CROSBI ID 209198)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Katić, Zvonko ; Krička, Tajana ; Sedmak, Zdenko ; Pliestić, Stjepan ; Kerep, Nadica ; Poljak, Gordana Sušenje i dorada lješnjaka // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 1 (1989), 185-201

Podaci o odgovornosti

Katić, Zvonko ; Krička, Tajana ; Sedmak, Zdenko ; Pliestić, Stjepan ; Kerep, Nadica ; Poljak, Gordana

hrvatski

Sušenje i dorada lješnjaka

Plodove lješnjaka uz grubo čišćenje potrebno je i osušiti na vlagu koja će mu omogučiti skladištenje u hrpi ili u silosu na duže vrijeme. Velike količine ploda lješnjaka nije moguče sušiti izlaganjem na suncu ili prirodnim provjetrevanjem. Potrebno ga je termički doraditi.

Sušenja; dorada; lješnjak

nije evidentirano

engleski

Drying and treatment of hazelnut

nije evidentirano

Drying; treatment; hazelnut

nije evidentirano

Podaci o izdanju

1

1989.

185-201

objavljeno

1331-7768

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)