Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

A methodological approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds (CROSBI ID 613779)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Pogačić, Tomislav ; Maillard, Marie-Bernadette ; Leclerc, Aurélie ; Hervé, Christophe ; Chuat, Victoria ; Valence, Florence ; Thierry, Anne A methodological approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds // Food Micro 2014. Nantes, 2014

Podaci o odgovornosti

Pogačić, Tomislav ; Maillard, Marie-Bernadette ; Leclerc, Aurélie ; Hervé, Christophe ; Chuat, Victoria ; Valence, Florence ; Thierry, Anne

engleski

A methodological approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds

The aim was to develop a methodological approach to facilitate and expedite screening of various cheese-related bacteria in curd based medium for their ability to produce aroma compounds.

microorganisms; aroma compounds; screening; volatilomes; cheese; HS trap GC-MS

Troškovi sudjelovanja na simpoziju Food Micro 2014 su financirani iz vlastitih sredstava (Tomislav Pogačić, znanstveni novak-postdoktorand).

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2014.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Food Micro 2014

Nantes:

Podaci o skupu

Food Micro 2014

predavanje

01.09.2014-04.09.2014

Nantes, Francuska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija