Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Organizacija (CROSBI ID 741490)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Žugaj, Miroslav ; Šehanović, Jusuf ; Cingula, Marijan Organizacija / Žugaj, Miroslav (ur.). Varaždin: Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, 1999. 662..

Podaci o odgovornosti

Žugaj, Miroslav ; Šehanović, Jusuf ; Cingula, Marijan

Žugaj, Miroslav

hrvatski

Organizacija

Sadržaj udžbenika Organizacija utemeljen je na nastavnom planu kolegija koji se pod nazivom Organizacija poduzeća proučava na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Knjiga je podijeljena u 15 poglavljai obuhvaća: pojam i definiranje organizacije, organizaciju kao znanost, organizaciju kao praktičnu disciplinu, gospodarske organizacije, organizacijsku strukturu, oblikovanje organizacije, poslovne procese i poslovne funkcije u organizaciji, upravljanje organizacijom, upravljanje ljudskim potencijalima, informacije i komunikacije u organizaciji, organizacijsku kulturu, etiku u poslovanj, poslovno i organizacijsko savjetodavstvo, važnost tržišta kapitala za organizaciju, te suvremene tendencije organizacije.

organizacija; organizacijska struktura; informacijski sustav

nije evidentirano

engleski

Organization

nije evidentirano

organization; organization structure; information system

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Varaždin: Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu

662

1999.

nije evidentirano

objavljeno

953-6071-14-2

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)