izvor podataka: crosbi
✓
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina (CROSBI ID 207709)
Prilog u časopisu | ostalo
Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina // Žito hleb, 6, (1979), 5; 26-36
Podaci o odgovornosti
Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica
hrvatski
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina
Za ispitivanje količine jaja u tjestenini korištene su tri metode.
tjestenina ; ukupni lipidi ; holesterol ; topive bjelančevine
nije evidentirano
engleski
Investigation of egg content in pasta by determination of total lipids, cholesterol and soluble protein
nije evidentirano
pasta ; total lipids ; cholesterol ; soluble proteins
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove