Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina (CROSBI ID 207709)

Prilog u časopisu | ostalo

Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina // Žito hleb, 6, (1979), 5; 26-36

Podaci o odgovornosti

Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica

hrvatski

Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina

Za ispitivanje količine jaja u tjestenini korištene su tri metode.

tjestenina ; ukupni lipidi ; holesterol ; topive bjelančevine

nije evidentirano

engleski

Investigation of egg content in pasta by determination of total lipids, cholesterol and soluble protein

nije evidentirano

pasta ; total lipids ; cholesterol ; soluble proteins

nije evidentirano

Podaci o izdanju

6, (5)

1979.

26-36

objavljeno

0351-0999

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija