Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Pravilnik o tehničkim, gospodarskim i drugim uvjetima za uredjenje, upravljanje, korištenje i održavanje sustava za melioracijsko navodnjavanje.Privitak 1.Tehnička mjerila i norme za obavljanje tehničkog i gospodarskog održavanja sustava melioracijskog navodnjavanja. (CROSBI ID 752487)

Druge vrste radova | ostalo

Gereš, Dragutin ; Ivezić, Milan Pravilnik o tehničkim, gospodarskim i drugim uvjetima za uredjenje, upravljanje, korištenje i održavanje sustava za melioracijsko navodnjavanje.Privitak 1.Tehnička mjerila i norme za obavljanje tehničkog i gospodarskog održavanja sustava melioracij // -. 2001.

Podaci o odgovornosti

Gereš, Dragutin ; Ivezić, Milan

hrvatski

Pravilnik o tehničkim, gospodarskim i drugim uvjetima za uredjenje, upravljanje, korištenje i održavanje sustava za melioracijsko navodnjavanje.Privitak 1.Tehnička mjerila i norme za obavljanje tehničkog i gospodarskog održavanja sustava melioracijskog navodnjavanja.

Pravilnik s dodatkom je podzakonski akt za melioracijsko navodnavanje izradjen na temelju članka 48.Zakona o vodama, NN br.107/95.

-

nije evidentirano

engleski

--

nije evidentirano

-

nije evidentirano

Podaci o izdanju

-

2001.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo