Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 7039

Upravljanje kvalitetom i selektivna turistička ponuda


Avelini Holjevac, Ivanka
Upravljanje kvalitetom i selektivna turistička ponuda // Hotel : hotel & restaurant magazin, - (1997), 6; 9-12 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 7039 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Upravljanje kvalitetom i selektivna turistička ponuda
(Total Quality Management and Selective Tourism Supply)

Autori
Avelini Holjevac, Ivanka

Izvornik
Hotel : hotel & restaurant magazin (1330-7002) (1997), 6; 9-12

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
Total Quality Management; elementi kvalitete turističke destinacije i turističke ponude
(Total Quality Management; elements of quality in tourism destination and tourism supply)

Sažetak
Elementi kvalitete hotela sa selektivnom ponudom definirani su karakteristikama selektivne turističke ponude destinacije. Pod turističkom destinacijom se podrazumijeva zemlja, njene regije i gradovi. Što određuje kvalitetu i elemente kvalitete turističke destinacije i segmentacije hotelske ponude? Postoje četiri mišljenja i interesa: ponuđač, gost, stanovnik i društvo, koje treba uskladiti i pronaći optimalnu kvalitetu koja će zadovoljiti sve interese.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Projekti:
116002

Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Ivanka Avelini-Holjevac (autor)


Citiraj ovu publikaciju

Avelini Holjevac, Ivanka
Upravljanje kvalitetom i selektivna turistička ponuda // Hotel : hotel & restaurant magazin, - (1997), 6; 9-12 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Avelini Holjevac, I. (1997) Upravljanje kvalitetom i selektivna turistička ponuda. Hotel : hotel & restaurant magazin, - (6), 9-12.
@article{article, author = {Avelini Holjevac, I.}, year = {1997}, pages = {9-12}, keywords = {Total Quality Management, elementi kvalitete turisti\v{c}ke destinacije i turisti\v{c}ke ponude}, journal = {Hotel : hotel and restaurant magazin}, volume = {-}, number = {6}, issn = {1330-7002}, title = {Upravljanje kvalitetom i selektivna turisti\v{c}ka ponuda}, keyword = {Total Quality Management, elementi kvalitete turisti\v{c}ke destinacije i turisti\v{c}ke ponude} }
@article{article, author = {Avelini Holjevac, I.}, year = {1997}, pages = {9-12}, keywords = {Total Quality Management, elements of quality in tourism destination and tourism supply}, journal = {Hotel : hotel and restaurant magazin}, volume = {-}, number = {6}, issn = {1330-7002}, title = {Total Quality Management and Selective Tourism Supply}, keyword = {Total Quality Management, elements of quality in tourism destination and tourism supply} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font