Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Fish as a part of Croatian tourist cuisine (CROSBI ID 612520)

Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad | međunarodna recenzija

Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Šmit, Zdenko ; Vodopija, Ivan Fish as a part of Croatian tourist cuisine // 1st Congress of the Alps-Adria Working Community on Maritie, Undersea and Hyperbaric Medicine, Book of Proceedings / Petri, MM ; Andrić, D ; Ropac, Darko (ur.). Split, 2001. str. 299-303

Podaci o odgovornosti

Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Šmit, Zdenko ; Vodopija, Ivan

engleski

Fish as a part of Croatian tourist cuisine

The paper discusses the fish as part of Croatian tourist offer

Fish; tourist; cuisine; Croatia

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

299-303.

2001.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

1st Congress of the Alps-Adria Working Community on Maritime, Undersea and Hyperbaric Medicine,

predavanje

18.04.2001-21.04.2001

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita