izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina (CROSBI ID 612495)
Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad
Šmit, Zdenko ; Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko
Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina // XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva / Grgić, Zdravko, Vajak, K. (ur.). Stubičke Toplice: Hrvatsko farmaceutsko društvo, 1998. str. 93-96
Podaci o odgovornosti
Šmit, Zdenko ; Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko
hrvatski
Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina
Rad opisuje utjecaj čuvanja na nastanak nitrozamina u mesnim konzervama
Utjecaj čuvanja; nitrozamini; mesne konzerve
nije evidentirano
engleski
The impact of keeping canned meat on the formation of nitrosamines
nije evidentirano
Effect of storage; nitrosamines; canned meat
nije evidentirano
Podaci o prilogu
93-96.
1998.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva
Grgić, Zdravko, Vajak, K.
Stubičke Toplice: Hrvatsko farmaceutsko društvo
Podaci o skupu
XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva
predavanje
01.01.1998-01.01.1998
Stubičke Toplice, Hrvatska