Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina (CROSBI ID 612495)

Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad

Šmit, Zdenko ; Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina // XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva / Grgić, Zdravko, Vajak, K. (ur.). Stubičke Toplice: Hrvatsko farmaceutsko društvo, 1998. str. 93-96

Podaci o odgovornosti

Šmit, Zdenko ; Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko

hrvatski

Utjecaj čuvanja mesnih konzervi na nastanak nitrozamina

Rad opisuje utjecaj čuvanja na nastanak nitrozamina u mesnim konzervama

Utjecaj čuvanja; nitrozamini; mesne konzerve

nije evidentirano

engleski

The impact of keeping canned meat on the formation of nitrosamines

nije evidentirano

Effect of storage; nitrosamines; canned meat

nije evidentirano

Podaci o prilogu

93-96.

1998.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva

Grgić, Zdravko, Vajak, K.

Stubičke Toplice: Hrvatsko farmaceutsko društvo

Podaci o skupu

XXV Stručni sastanak Hrvatskog farmaceutskog društva

predavanje

01.01.1998-01.01.1998

Stubičke Toplice, Hrvatska

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo