izvor podataka: crosbi
✓
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda (CROSBI ID 612491)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija
Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 240-240
Podaci o odgovornosti
Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav
hrvatski
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda
Rad istražuje prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda
nitrozamini ; mesni proizvodi
nije evidentirano
engleski
Prusutnost nitrosamines in certain types of meat products
nije evidentirano
nitrosamines ; meat products
nije evidentirano
Podaci o prilogu
240-240.
1998.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Podaci o skupu
3. HRVATSKI KONGRES PREHRAMBENIH TEHNOLOGA, BIOTEHNOLOGA I NUTRICIONISTA
poster
10.06.1998-12.06.1998
Zagreb, Hrvatska