Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda (CROSBI ID 612491)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 240-240

Podaci o odgovornosti

Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav

hrvatski

Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda

Rad istražuje prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda

nitrozamini ; mesni proizvodi

nije evidentirano

engleski

Prusutnost nitrosamines in certain types of meat products

nije evidentirano

nitrosamines ; meat products

nije evidentirano

Podaci o prilogu

240-240.

1998.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Podaci o skupu

3. HRVATSKI KONGRES PREHRAMBENIH TEHNOLOGA, BIOTEHNOLOGA I NUTRICIONISTA

poster

10.06.1998-12.06.1998

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita