Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sampling and homogenization as the most important steps in analysing mycotoxins in food (Abstract) (CROSBI ID 206934)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Bošnir, Jasna ; Kovač, Martina ; Puntarić, Dinko ; Lasić, Dario ; Antolić, Slavko ; Ožić, Sanja Sampling and homogenization as the most important steps in analysing mycotoxins in food (Abstract) // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju, 63 (2012), Suppl 2; 42-42

Podaci o odgovornosti

Bošnir, Jasna ; Kovač, Martina ; Puntarić, Dinko ; Lasić, Dario ; Antolić, Slavko ; Ožić, Sanja

engleski

Sampling and homogenization as the most important steps in analysing mycotoxins in food (Abstract)

Article explains that the sampling and homogenization of the most important stages in the analysis of foods for the presence of mycotoxins

Sampling; homogenization; analysing; mycotoxins; food

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

63 (Suppl 2)

2012.

42-42

objavljeno

0004-1254

Povezanost rada

Kemijsko inženjerstvo

Indeksiranost