Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Effect of storage condition on the formation of nitrosamine in canned meat (Abstract) (CROSBI ID 206921)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad

Puntarić, Dinko ; Baklaić, Željko ; Šmit, Zdenko ; Horvat, Tomislav Effect of storage condition on the formation of nitrosamine in canned meat (Abstract) // Makedonski medicinski pregled, 52 (1998), Supl 33; 65-65

Podaci o odgovornosti

Puntarić, Dinko ; Baklaić, Željko ; Šmit, Zdenko ; Horvat, Tomislav

engleski

Effect of storage condition on the formation of nitrosamine in canned meat (Abstract)

This article describes the conditions and circumstances of the emergence nitozamina in konzeriranim meat products

Storage conditions ; formation ; nitrosamine ; canned meat

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52 (Supl 33)

1998.

65-65

objavljeno

0025-1097

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita