Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Zaštićeni mesni proizvodi Hrvatske - osobine sirovine i finalnog proizvoda (CROSBI ID 612010)

Prilog sa skupa u zborniku | stručni rad

Karolyi, danijel Zaštićeni mesni proizvodi Hrvatske - osobine sirovine i finalnog proizvoda // X. SAVJETOVANJE UZGAJIVAČA SVINJA U REPUBLICI HRVATSKOJ - ZBORNIK PREDAVANJA / Mahnet, Željko (ur.). Zagreb: Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA), 2014. str. 35-40

Podaci o odgovornosti

Karolyi, danijel

hrvatski

Zaštićeni mesni proizvodi Hrvatske - osobine sirovine i finalnog proizvoda

U radu je dat kronološki pregled tijeka zaštite i osnovnih osobina sirovine i finalnog proizvoda zaštićenih mesnih proizvoda Hrvatske (slavonski i baranjski kulen, istarski, drniški, dalmatinski i krčki pršut), s osvrtom na specifične zahtjeve glede proizvodnje svinja za potrebe njihove proizvodnje.

Mesni proizvodi; Hrvatska; izvornost; zemljopisno podrijetlo;

nije evidentirano

engleski

Croatian protected meat products - the characteristics of raw material and final product

nije evidentirano

Meat products; Croatia; protected designation of origin; protected geographical indication

nije evidentirano

Podaci o prilogu

35-40.

2014.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

X. SAVJETOVANJE UZGAJIVAČA SVINJA U REPUBLICI HRVATSKOJ - ZBORNIK PREDAVANJA

Mahnet, Željko

Zagreb: Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA)

1847-2346

Podaci o skupu

X. savjetovanje uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj

pozvano predavanje

29.06.2014-30.06.2014

Đurđevec, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Povijest

Poveznice