Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta (CROSBI ID 385917)

Ocjenski rad | diplomski rad

Boban, Anđela Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta / Stipišić, Angela (mentor); Split, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, . 2012

Podaci o odgovornosti

Boban, Anđela

Stipišić, Angela

hrvatski

Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta

Analizirano je 38 uzoraka voća i povrća na prisustvo Pb i Cd tehnikom GFAAS. Dok je sadržaj Cd u svim uzorcima ispod dopuštenih vrijednosti, Pb je u dva uzorka (peršina i kapule) iznad dopuštenih vrijednosti Pravilnika o kontaminantima.

AAS; voće; povrće; olovo; kadmij

nije evidentirano

engleski

Lead and cadmium in fruits and vegetables: determination, concentration, quality

nije evidentirano

AAS; fruits; vegetables; lead; cadmium

nije evidentirano

Podaci o izdanju

31

11.09.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti

Split

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita