izvor podataka: crosbi
!
Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta (CROSBI ID 385917)
Ocjenski rad | diplomski rad
Boban, Anđela
Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta / Stipišić, Angela (mentor);
Split, Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti, . 2012
Podaci o odgovornosti
Boban, Anđela
Stipišić, Angela
hrvatski
Olovo i kadmij u voću i povrću: određivanje, koncentracija, kvaliteta
Analizirano je 38 uzoraka voća i povrća na prisustvo Pb i Cd tehnikom GFAAS. Dok je sadržaj Cd u svim uzorcima ispod dopuštenih vrijednosti, Pb je u dva uzorka (peršina i kapule) iznad dopuštenih vrijednosti Pravilnika o kontaminantima.
AAS; voće; povrće; olovo; kadmij
nije evidentirano
engleski
Lead and cadmium in fruits and vegetables: determination, concentration, quality
nije evidentirano
AAS; fruits; vegetables; lead; cadmium
nije evidentirano
Podaci o izdanju
31
11.09.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za forenzične znanosti
Split
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove