Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

HE Senj 2, idejni projekt, 5. knjiga, Hidrologija (CROSBI ID 774741)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Stepinac, Antun ; Žugaj, Ranko ; Wolf, Vladimir HE Senj 2, idejni projekt, 5. knjiga, Hidrologija // Elektroprojekt, Zagreb. 1979.

Podaci o odgovornosti

Stepinac, Antun ; Žugaj, Ranko ; Wolf, Vladimir

hrvatski

HE Senj 2, idejni projekt, 5. knjiga, Hidrologija

Ovom je obradom ranija hidrološka obrada, kojom je bilo obuhvaćeno razdoblje (1926.-1965.), proširena za 10 godišnje razdoblje (1966.-1975.). Za karakteristične profile na Lici, Jadovi, Kosinjskome Bakovcu i Gacki prikazani su srednji dekadni protoci i krivulje trajanja protoka. Za profile Krušćica na Lici te Čovići i Luke na Gacki definirani su maksimalni godišnji protoci i hidrogrami velikih vodnih valova od 2- do 10 000-god. povratnih razdoblja. Za bazen Stražbenicu provedena je obrada meteoroloških podataka (oborine, temperature zraka, isparavanje sa slobodne vodne površine i vjetrovi). Za bujice Jurjevo i Kalić definirane su velike vode od 2- do 25-god. povratnih razdoblja.

Protok; Krivulja trajanja; Velika voda; Lika; Gacka; Stražbenica.

nije evidentirano

engleski

HPP Senj, Preliminary Design, 5th Book, Hydrology

nije evidentirano

discharge; duration curve; high water; Lika; Gacka; Stražbenica.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Elektroprojekt, Zagreb

1979.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo