Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 690958

Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima


Jemrić, Tomislav; Šindrak, Zoran; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Mihaljević Žulj, Marin; Jagatić Korenika, Ana - Marija
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014 (prirucnik)


Naslov
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima
(Production of apple cider at small scale)

Autori
Jemrić, Tomislav ; Šindrak, Zoran ; Skendrović Babojelić, Martina ; Fruk, Goran ; Mihaljević Žulj, Marin ; Jagatić Korenika, Ana - Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, prirucnik, strucna

Izdavač
Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet

Grad
Zagreb

Godina
2014

Stranica
35

ISBN
978-953-7878-13-9

Ključne riječi
jabučno vino; proizvodnja; fermentacija; kakvoća; malolaktična fermentacija
(apple cider; apple wine; quality; malolactiv fermentation)

Sažetak
Ova je brošura nastala kao rezultat rada na VIP projektu „Jabučna vina kao čimbenik konkurentnosti proizvodnje jabuka na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima“ kojeg je financiralo Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske. U njoj su sažete najvažnije znanstvene i stručne informacije iz svjetske znanstvene literature i vlastiti rezultati istraživanja provedenih za potrebe ovoga projekta.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove
Agronomski fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Jemrić, Tomislav; Šindrak, Zoran; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Mihaljević Žulj, Marin; Jagatić Korenika, Ana - Marija
Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2014 (prirucnik)
Jemrić, T., Šindrak, Z., Skendrović Babojelić, M., Fruk, G., Mihaljević Žulj, M. & Jagatić Korenika, A. (2014) Proizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Zagreb, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet.
@book{book, year = {2014}, pages = {35}, keywords = {apple cider, apple wine, quality, malolactiv fermentation}, isbn = {978-953-7878-13-9}, title = {Production of apple cider at small scale}, keyword = {apple cider, apple wine, quality, malolactiv fermentation}, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te u Zagrebu, Agronomski fakultet}, publisherplace = {Zagreb} }