Učestalost onečišćenja svinjskih i goveđih polovica enterobakterijama (E. coli i Salmonella spp.) u postupku klaoničke obrade (CROSBI ID 385293)
Ocjenski rad | specijalistički sveučilišni poslijediplomski rad
Podaci o odgovornosti
Horvat Marković, Romana
Šeol Martinec, Branka ; Kozačinski, Lidija
hrvatski
Učestalost onečišćenja svinjskih i goveđih polovica enterobakterijama (E. coli i Salmonella spp.) u postupku klaoničke obrade
U radu je istražena kontaminacija svinjskog i goveđeg mesa enterobakterijama poglavito vrstama E. coli i Salmonella spp. iz niti jednog obrađenog uzorka nije izdvojena Salmonella spp., a E. coli izdvojena je iz 4% uzoraka.
goveđe i svinjske polovice ; kontaminacija ; E. coli i Salmonella spp.
nije evidentirano
engleski
Frequency of pork and beef meat contamination with E. coli and Salmonella spp. during the process of slaughtering
nije evidentirano
pork and beef meeat ; contamination ; E. coli and Salmonella spp.
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
14.07.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb