Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Učestalost onečišćenja svinjskih i goveđih polovica enterobakterijama (E. coli i Salmonella spp.) u postupku klaoničke obrade (CROSBI ID 385293)

Ocjenski rad | specijalistički sveučilišni poslijediplomski rad

Horvat Marković, Romana Učestalost onečišćenja svinjskih i goveđih polovica enterobakterijama (E. coli i Salmonella spp.) u postupku klaoničke obrade / Šeol Martinec, Branka ; Kozačinski, Lidija (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2012

Podaci o odgovornosti

Horvat Marković, Romana

Šeol Martinec, Branka ; Kozačinski, Lidija

hrvatski

Učestalost onečišćenja svinjskih i goveđih polovica enterobakterijama (E. coli i Salmonella spp.) u postupku klaoničke obrade

U radu je istražena kontaminacija svinjskog i goveđeg mesa enterobakterijama poglavito vrstama E. coli i Salmonella spp. iz niti jednog obrađenog uzorka nije izdvojena Salmonella spp., a E. coli izdvojena je iz 4% uzoraka.

goveđe i svinjske polovice ; kontaminacija ; E. coli i Salmonella spp.

nije evidentirano

engleski

Frequency of pork and beef meat contamination with E. coli and Salmonella spp. during the process of slaughtering

nije evidentirano

pork and beef meeat ; contamination ; E. coli and Salmonella spp.

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52

14.07.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

Veterinarska medicina