Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira (CROSBI ID 384786)

Ocjenski rad | diplomski rad

Roštan, Ninoslav Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira / Cvrtila Fleck, Željka (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2014

Podaci o odgovornosti

Roštan, Ninoslav

Cvrtila Fleck, Željka

hrvatski

Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira

U radu su prikazani rezultati istraživanja senzorskih svojstava i kemijskog sastava domaćeg kuhanog sira (n=10) podrijetlom od privatnog proizvođača iz okolice Zagreba. Svi sirevi proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi koja je opisana u radu. Nisu utvrđena značajnija odstupanja u senzoričkoj pretrazi. Pretraženi domaći kuhani sir pripada skupini polutvrdih masnih sireva.

autohtoni sir; domaći kuhani sir; kemijski sastav

nije evidentirano

engleski

Chemical composition and sensory quality of traditional homemade cooked cheese

nije evidentirano

homemade cooked cheese; chemical composition

nije evidentirano

Podaci o izdanju

30

17.01.2014.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano