Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira (CROSBI ID 384786)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Roštan, Ninoslav
Cvrtila Fleck, Željka
hrvatski
Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira
U radu su prikazani rezultati istraživanja senzorskih svojstava i kemijskog sastava domaćeg kuhanog sira (n=10) podrijetlom od privatnog proizvođača iz okolice Zagreba. Svi sirevi proizvedeni su po tradicionalnoj recepturi koja je opisana u radu. Nisu utvrđena značajnija odstupanja u senzoričkoj pretrazi. Pretraženi domaći kuhani sir pripada skupini polutvrdih masnih sireva.
autohtoni sir; domaći kuhani sir; kemijski sastav
nije evidentirano
engleski
Chemical composition and sensory quality of traditional homemade cooked cheese
nije evidentirano
homemade cooked cheese; chemical composition
nije evidentirano
Podaci o izdanju
30
17.01.2014.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veterinarski fakultet, Zagreb
Zagreb