Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts (CROSBI ID 11447)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | domaća recenzija

7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Jukić, Marko (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013

Podaci o odgovornosti

Jukić, Marko

engleski

7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts

Zbornik sadrži 110 sažetaka usmenih i posterskih priopćenja

breeding and quality of cereal grains; grain storage; milling technology; analytical and rheological methods; baking technology; improvers; additives; starch and modified starch; extrusion; pasta production; biscuit and pastry products

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2013.

0-184-82554-0

110

objavljeno

109:354033

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija

Poveznice