izvor podataka: crosbi
!
Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane (CROSBI ID 607003)
Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | domaća recenzija
Lelas, Vesna
Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane // Zdravstveni turizam: medicina i kultura / Goran Ivanišević (ur.). Zagreb: Hrvatski lječnički zbor, 2010. str. 12-17
Podaci o odgovornosti
Lelas, Vesna
hrvatski
Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane
Opisano je na koji način niske temperature mogu utjecati na očuvanje bioaktivnih spojeva u voću i povrću.
bioaktivni spojevi; voće; povrće; hlađenje; smrzavanje
nije evidentirano
engleski
Effect of low temperatures on preservation of bioactive compounds in food
nije evidentirano
bioactive compounds; fruit; vegetable; chilling; freezing
nije evidentirano
Podaci o prilogu
12-17.
2010.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Zdravstveni turizam: medicina i kultura
Goran Ivanišević
Zagreb: Hrvatski lječnički zbor
Podaci o skupu
ZDRAVSTVENI TURIZAM: MEDICINA I KULTURA
pozvano predavanje
16.04.2010-17.04.2010
Klanjec, Hrvatska
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove