Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane (CROSBI ID 607003)

Prilog sa skupa u zborniku | ostalo | domaća recenzija

Lelas, Vesna Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane // Zdravstveni turizam: medicina i kultura / Goran Ivanišević (ur.). Zagreb: Hrvatski lječnički zbor, 2010. str. 12-17

Podaci o odgovornosti

Lelas, Vesna

hrvatski

Niske temperature u funkciji očuvanja bioaktivnih sastojaka hrane

Opisano je na koji način niske temperature mogu utjecati na očuvanje bioaktivnih spojeva u voću i povrću.

bioaktivni spojevi; voće; povrće; hlađenje; smrzavanje

nije evidentirano

engleski

Effect of low temperatures on preservation of bioactive compounds in food

nije evidentirano

bioactive compounds; fruit; vegetable; chilling; freezing

nije evidentirano

Podaci o prilogu

12-17.

2010.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zdravstveni turizam: medicina i kultura

Goran Ivanišević

Zagreb: Hrvatski lječnički zbor

Podaci o skupu

ZDRAVSTVENI TURIZAM: MEDICINA I KULTURA

pozvano predavanje

16.04.2010-17.04.2010

Klanjec, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija