izvor podataka: crosbi
!
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane (CROSBI ID 383903)
Ocjenski rad | diplomski rad
Šuškić, Vesna
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane / Renko, Sanda (mentor);
Zagreb, Ekonomski fakultet, Zagreb, . 2011
Podaci o odgovornosti
Šuškić, Vesna
Renko, Sanda
hrvatski
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane
Franšizni sistem poslovanja temelji se na prodaji provjerenog sustava jedne vrste formule, koju vlasnik franšize treba razviti i provjeriti kroz vlastito poslovanje. U radu je objašnjen način ulaska u ovaj oblik poslovanja poduzeća koje se bavi distribucijom proizvoda sa ekološkim certifikatom, poznatijim kao organski proizvodi.
franšizno poslovanje; zdrava hrana
nije evidentirano
engleski
Franchising with the healthy food assortment
nije evidentirano
franchising; healthy food
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34
24.05.2011.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Ekonomski fakultet, Zagreb
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove