Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 677007

Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane


Šuškić, Vesna
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane 2011., diplomski rad, Ekonomski fakultet, Zagreb


Naslov
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane
(Franchising with the healthy food assortment)

Autori
Šuškić, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Ekonomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
24.05

Godina
2011

Stranica
34

Mentor
Renko, Sanda

Ključne riječi
Franšizno poslovanje; zdrava hrana
(Franchising; healthy food)

Sažetak
Franšizni sistem poslovanja temelji se na prodaji provjerenog sustava jedne vrste formule, koju vlasnik franšize treba razviti i provjeriti kroz vlastito poslovanje. U radu je objašnjen način ulaska u ovaj oblik poslovanja poduzeća koje se bavi distribucijom proizvoda sa ekološkim certifikatom, poznatijim kao organski proizvodi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
067-0672345-2286 - Marketinški sustav konkurentske prednosti ponude ekoloških proizvoda u RH (Sanda Renko, )

Ustanove
Ekonomski fakultet, Zagreb