Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Procjena rizika i snaga u funkciji planiranja tretmana (Rezultati znanstvenog projekta: Usklađivanje intervencija s potrebama djece i mladih u riziku: izrada modela) (CROSBI ID 11249)

Urednička knjiga | priručnik

Procjena rizika i snaga u funkciji planiranja tretmana (Rezultati znanstvenog projekta: Usklađivanje intervencija s potrebama djece i mladih u riziku: izrada modela) / Žižak, Antonija ; Koller-Trbović, Nivex (ur.) Zagreb: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013

Podaci o odgovornosti

Žižak, Antonija ; Koller-Trbović, Nivex

hrvatski

Procjena rizika i snaga u funkciji planiranja tretmana (Rezultati znanstvenog projekta: Usklađivanje intervencija s potrebama djece i mladih u riziku: izrada modela)

Knjiga nudi kratak pregled projekta iz kojeg je nastala. Bavi se osnovnim postavkama socijalnopedagoške procjene rizika i snaga, predstavlja instrumente korištene u projektu, te sažete rezultate istraživanja. Potom sve navedeno stavlja u funkciju planiranja tretmana te nudi prijedlog smjernica za unaprijeđenje nekih aspekata sustava intervencija za djecu i mlade s problemima u ponašanju.

mladi ; problemi u ponašanju ; procjena rizika i snaga ; planiranje tretmana

nije evidentirano

engleski

Risks and strenghts assessment aimed for treatment planning (Results of scientific project: Matching interventions with needs of children at risk- creating a model)

nije evidentirano

youth ; behavioral problems ; risks and strenghts assessment ; treatment planning

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

2013.

978-953-6418-74-9

124

Edukacijsko-rehabilitacijska biblioteka; Stručni niz; knj. 23

objavljeno

Povezanost rada

Pedagogija