Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

ZNANSTVENO-ISTRAŽIVAČKA DJELATNOST-PRAVNI ASPEKTI AUTORSKO PRAVO I AUTORSKA DJELA U HRVATSKOJ - s posebnim osvrtom na pisana djela (knnjige, brošure, članke i ostale napise) i govorna djela (predavanja) (CROSBI ID 26252)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Jelinić, Srećko i ost. ZNANSTVENO-ISTRAŽIVAČKA DJELATNOST-PRAVNI ASPEKTI AUTORSKO PRAVO I AUTORSKA DJELA U HRVATSKOJ - s posebnim osvrtom na pisana djela (knnjige, brošure, članke i ostale napise) i govorna djela (predavanja) // Primjena metodologije stručnog i znanstvenog istraživanja / Baban, Ljubomir (ur.). Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 297-345-x

Podaci o odgovornosti

Jelinić, Srećko i ost.

hrvatski

ZNANSTVENO-ISTRAŽIVAČKA DJELATNOST-PRAVNI ASPEKTI AUTORSKO PRAVO I AUTORSKA DJELA U HRVATSKOJ - s posebnim osvrtom na pisana djela (knnjige, brošure, članke i ostale napise) i govorna djela (predavanja)

Knjiga je istovremeno znanstveno djelo i udžbenik. Namijenjena je svim pojedincima koji se bave stručnim i znanstvenim istraživanjima u podizanju razine kvalitete njihovih radova.(preuzeto s katalog.kgz.hr)

znanstvena istraživanja, metodologija

nije evidentirano

engleski

SCIENTIFIC-RESEARCH ACTIVITY-LEGAL ASPECTS

nije evidentirano

Scientific research, methodology

nije evidentirano

Podaci o prilogu

297-345-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Primjena metodologije stručnog i znanstvenog istraživanja

Baban, Ljubomir

Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2000.

953-6073-43-9

Povezanost rada

Ekonomija