Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

INFORMACIJE U FUNKCIJI STRUČNOG I ZNANSTVENOG RADA (CROSBI ID 26249)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad

Ivić, Kata INFORMACIJE U FUNKCIJI STRUČNOG I ZNANSTVENOG RADA // Primjena metodologije stručnog i znanstvenog istraživanja / Baban, Ljubomir (ur.). Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 225-296-x

Podaci o odgovornosti

Ivić, Kata

hrvatski

INFORMACIJE U FUNKCIJI STRUČNOG I ZNANSTVENOG RADA

Autorica u svojem poglavlju u knjizi počinje najprije od izvora informacija kao prvog i nezaobilaznog čimbenika svakog znanstvenog i stručnog istraživanja. Nabrajajući i istovremeno objašnjavajući svaki izvor informacija (primarni, sekundarni i tercijarni) objašnjava se čitatelju sadržaj i uspješan način korištenja izvora informacija. Knjižnice i informacijski centri su u posebnom odjeljku obrađeni tako da pruže studentu ili istraživaču osnovne podatke gdje pronaći traženu informaciju. Bibliografska obrada informacija upućuje zainteresirane čitatelje na stručnu obradu i način klasifikacije i katalogizacije radova. U poglavlju: Informacijski servisi i baze podataka daju se informacije o bazama i bankama podataka, navode se sadržaji i adrese najnovijih baza podataka, kao i prednosti korištenja Interneta i studiranja na Internetu.

informacija, izvor informacija, istraživanje, metodologija, znanost, knjižnica, baza podataka, korisnik, internet

nije evidentirano

engleski

INFORMATION IN THE FUNCTION OF PROFESSIONAL AND SCIENTIFIC WORK

nije evidentirano

x

nije evidentirano

Podaci o prilogu

225-296-x.

objavljeno

Podaci o knjizi

Primjena metodologije stručnog i znanstvenog istraživanja

Baban, Ljubomir

Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2000.

953-6073-43-9

Povezanost rada

Ekonomija