Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva (CROSBI ID 604003)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Sudar, Rezica ; Primorac, Ljiljana ; Jurković, Zorica ; Mandić, Milena Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva // Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem. Zagreb, 1994. str. 119-x

Podaci o odgovornosti

Sudar, Rezica ; Primorac, Ljiljana ; Jurković, Zorica ; Mandić, Milena

hrvatski

Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva

Kod ocjenjivanja kvalitete prehrambenih proizvoda značajan pokazatelj mikrobiološke stabilnosti je aktivitet vode.

Aktivitet vode; Sir; Brie; Camembert

nije evidentirano

engleski

Relation between measured and calculated activity of water of Brie and Camembert cheeses

nije evidentirano

Activity of water; Cheese; Brie; Chamembert

nije evidentirano

Podaci o prilogu

119-x.

1994.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem

Zagreb:

Podaci o skupu

2. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem

poster

15.06.1994-17.06.1994

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija