Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu (CROSBI ID 603979)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Trstenjak Petrović, Željka Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu // Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani / n.a. (ur.). Osijek: Društvo kemičara i tehnologa, 1989. str. 55-57

Podaci o odgovornosti

Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Trstenjak Petrović, Željka

hrvatski

Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu

Iako je brašno vrlo rasprostranjena namirnica, a metode ekstrakcije dobro proučene, ipak oko određivanja sadržaja lipida postoji puno dilema.

Lipidi ; Brašno pšenično

nije evidentirano

engleski

Lipid content in the wheat flour

nije evidentirano

Lipids ; Wheat flour

nije evidentirano

Podaci o prilogu

55-57.

1989.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani

n.a.

Osijek: Društvo kemičara i tehnologa

Podaci o skupu

3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani

predavanje

17.05.1989-19.05.1989

Osijek, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija